Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac slavio i protiv Voluntarija iz Rumunije

post-title


Košarkaši Borca su večeras u Hali Vizura u Zemunu odigrali kontrolni meč protiv rumunskog Voluntarija koji sa klupe predvodi Čačanin Saša Ocokoljić. Nakon što je označen kraj susreta, semafor je pokazivao rezultat u korist tima Marka Marinovića, a glasio je 82:85 (21:18; 18:28; 24:14; 19:25).

Bio je ovo novi trijumf sastava iz grada na Moravi koji će, nema sumnje, dodatno uticati na samopouzdanje igrača. Da podsetimo, prethodne nedelje Borac je u svojoj hali odigrao dva meča protiv timova iz ABA lige i jedan sa KLS ekipom. Prvo je u utorak ubedljivo savladao Mladost iz Zemuna (97:71), onda u petak Mornar iz Bara (93:88), a zatim je u nedelju poražen u veoma neizvesnom meču od Mege (68:72).

Rečeni okršaji su pokazali da Čačani poseduju znanje i kvalitet da igraju na ravnoj nozi sa svim protivnicima, uključujući i timove koji godinama igraju jadransko takmičenje gde se pozicioniraju veoma visoko.

Elem, susret sa Rumunima još jednom je dokazao da Borac polako pali svoju mašineriju. To može da obraduje sve zaljubljenike u košarku u gradu na Moravi, jer se početak sezone neumitno bliži.

Najbolji pojedinac u pobedničkom sastavu bio je Džons sa 19 poena. Pratio ga je zemljak Tornton sa 17, a dvocifreni je još bio kapiten Čarapić sa 11 koševa. Kod poraženog tima istakao se Moldoveanu sa 20 poena.

Naredni duel košarkaši Borca odigraće u dvorani kraj Morave, gde će ugostiti ekipu Crvene zvezde mts. Taj duel zakazan je za subotu 26. septembar, a početak je u 19 časova.

CSO Voluntari:  Hickey 13, Badiu 5, Stanesiciu, Moldoveanu 30, Mccarthy, Lee 4, Girbea, Coloeag, Popescu, Joseph 8, Borovnjak 9, Đumić 13.

Borac: Novaković 3, Đoković 5, Smit 4, Miletić 4, Gavrilović 8, Tornton 17, Kočović 4, Nerandžić 6, Karapandžić, Džons 19, Todorović 4, Čarapić 11.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar