Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Nastavljena Druga sednica grada, obrazovana stalna radna tela

post-title


Na današnjem nastavku Druge sednice grada Čačka u novom sazivu, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i Izbor radnih tela Skupštine, tako su odbornici izabrali 14 radnih tela u sledećim sastavima:

Savet za budžet i finansije čine Ilo Mihajlovski (predsednik), Jasmenka Luković, Marina Đurić, Vladimir Slović i Nevena Pavlović.

Foto: Screenshot TV Lav

Predsednik Saveta za urbanizam, komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine je Neda Šutić, a članovi su Ivan Rvović, Danica Jovanović, Marko Gavrilović i Raca Džoković.

Članovi Saveta za zdravlje su Marijana Glišić koja ima ulogu predsednika, ptoom Irena Radivojević, Nadica Niketić, Marina Nedović, Letka Marković kao predstavnik RFZO, Tanja Velisavljević kaopredstavnik Doma zdravlja Čačak, Biljana Cibrev kao predstavnik Apoteke Čačak, Milojko Jovanović kao predstavnik Udruženja privatnih doktora medicine i stomatologije Čačak, Mirjana Stanojević kao predstavnik Udruženja distrofičara Moravičkog okruga – Čačak i Ivan Borisavljević kao predstavnik Udruženja paraplegičara Čačak.

Savet za socijalnu zaštitu i ostale društvene delatnosti će od danas činiti Ivana Vukajlović kao predsednica, Marija Vučurović, Snežana Avramović, Dejan Pejović, Ana Matović (iz reda građana na predlog SNS), Đorđe Dumić (iz reda građana na predlog SNS) i Ivana Lukić Dačović.

U Savet za statut, druge propise i organizaciju izabrani su Stefan Radovanović (predsednika), Radivoje Mijailović, Branka Pavlović, Vesna Novaković i Slavko Majstorović.

Komisiju za pritužbe i predloge čine Vladimir Radosavčević (Predsednik), a članovi su Dragica Dunjić-Marković, Slobodan Bajić, Bojana Vujović i Nenad Pravdić.

Savet za poljoprivredu čine Radovan Ševarlić kao predsednika Saveta, a članovi su Milan Đević, Slobodan Bodić, Miroslav Robajac, Antonela Luković, Milan Jevtović i Dejan Radulović.

Formiran je i Savet za javni red i mir čiji je predsednik Milanko Krivokuća, a članovi su Bratislav Ćurčić, Dragutin Đurović, Filip Kuzmanović, Milenko Jovanović, Dragan Zarić i Brane Drobnjak.

Na čelu Saveta za lokalni ekonomski razvoj nalazi se Milun Todorović, dok su članovi Slobodan Spasović, Dragan Gojković, Sreten Popović, Anđelka Novaković, Sreten Radojčić (iz reda građana na predlog SNS) i Maja Savić (iz reda građana na predlog SPS-JS).

U Korisnički savet javnih službi izabrani su Slavko Borisavljević (predsednik), Marko Mosić (iz reda građana na predloga SNS), Lola Čvrkić (iz reda građana na predloga SNS), Tomo Nestorović (iz reda građana na predloga SNS), Radovan Terzić (iz reda građana na predloga SNS), Zoran Adžemović (iz reda građana na predloga SNS) i Miloš Marić kao predstavnik građana na predloga SNS.

Komisiju za određivanje naziva ulica od danas čine Nikola Naumović kao predsednik, Aleksandar Matijašević, Milan Maksimović, Marko Parezanović kao predstavnik građana na predlog SNS, Lela Pavlović (iz reda građana na predlog SNS), Bole Lukić kao predstavnik građana na predlogs SPS i Goran Petković.

Obrazovana je i Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja a izabrani su Jasmina Petković kao predsednik, Predrag Teofilović, Petar Janković, Darko Vasilić, Dragan Živković, Nikola Sredojević iz reda građana na predlog SNS, Radoš Kuzmanović takođe iz reda građana na predlog SNS, potom Bole Lukić iz reda građana na predlog SPS i Miloš Obrenović.

Savet za mlade od danas čine Nevena Kujundžić kao predsednik, Vlade Đukanović, Predrag Kuzmanović, Marko Dostanić, Marina Lečić iz reda građana na predlog SNS, Lazar Bjelić predstavnik građana na predlog SNS, Stefan Ćurčić (iz reda građana na predlog SNS), Marija Bulija (iz reda građana na predlog NS) i Marko Trnavac.

Za kraj je i obrazovana Komisija za ravnopravnost polova i podršku porodici a nju će činiti Miladinka Đukić kao predsednik, Saša Petrović, Olgica Rakić, Gordana Marjanović, Snežana Šibinac kao predstavnik građana na predlog SNS, Gordana Tošić kao predstavnik građana na predlog NS, i Monika Brajović takođe iz reda građana na predlog SPS.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar