Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je Prvenstvo Srbije za mlađe juniore. Atletičari ČAAK-a nastavili su na ovom takmičenju uspešnu seriju ovogodišnjih dobrih rezultata.

Prvog dana takmičenja mladim atletičarima ČAAK – a nedostajalo je malo sportske sreće. U trci na 1500 metra Ognjen Nikolić je u finišu trke zaostao 0,3 sekunde iza prvoplasiranog Tomića iz Ćuprije.

U trci na 2000 metara stipl Marijana Jakovljević je zauzela 3. mesto u izuzetno dramatičnom finišu. Moramo napomenuti da je ove godine konkurencija u ovoj disciplini bila izuzetno jaka.

Drugog dana takmičenja Ognjen Nikolić je pobedio u trci na 3000 metara, čime je pokazao da je ova disciplina pravi izbor, pa se u budućnosti može očekivati izuzetno dobar rezultat.

Na ovom takmičenju dobar nastup imali su Iva Zelenović u trci na 400 metara sa preponama, Boris Stojanović u trkama na 400 metara i 800 metara, Ognjen Čorbić u trci na 2000 metara stipl i Marko Milanović u trci na 400 metara. Zanimljivo je da su svi oni postigli nove lične rekorde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here