Kao što smo već pisali Miša Baculov glavni trener Ronin Carnage Global team, u koji se Čalanin Miloš Show Me Bajović vratio iz Phuket Top Team-a, je našao rešenje za svoje borce kao i za borce iz regiona da ostanu aktivni i rade mečeve dok traje pandemija korona virusa!

Misa Baculov je organizator prve u Srbiji online aplikacije https://battlenettv.com/ preko koje ste mogli u subotu da pratite uživo borbe po K1 i Muay Thai pravilima. Prvi live stream je bio besplatan i ako ste ga nekim slučajem propustili možete te ga pogledati ovde:

Ronin Carnage Global team je nastupio sa 5 boraca od kojih su 4 izašla kao pobednici! Čačanin Miloš Show Me Bajovic se borio u poslednjoj borbi večeri I odneo pobedu jednoglasnom odlukom sudija protiv Nislije Miloša Jankovića koji u svojoj karijeri ima čak 80 borbi!

Kako saznajemo sledeći Battle Net Championship event će biti sredinom Novembra gde bi naš Miloš trebalo ponovo nastupiti! Od sledećeg eventa live stream će se plaćati po simboličnim cenama.

Ako budete želeli da podržite naše borce i posebno Miloša kupovinu live stream-a ćete moći da obavite putem https://battlenettv.com/ aplikacije pozivom na broj koji će stajati pored Miloševog imena kada otvorite aplikaciju!
Pogledajte šta je Miloš imao da kaže dva dana nakon borbe!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here