Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Naučno tehnološki park u Čačku organizovao je prvi B2B događaj

post-title


U Naučno tehnološkom parku u Čačku danas je počeo prvi B2B događaj na temu Digitalna transformacija poslovanja. Cilj je upoznavanje poslovanja i potreba malih i srednjih preduzeća sa IT firmama, njihovim uslugama i rešenjima koja nude. Ovaj događaj jedinstvena je prilika za susret novih profesionalnih partnera, razmenjivanje iskustava i kontakata, tokom trodnevne sesije.

Firma Dokus dobila je zadatak da stručno organizuje sastanak, komunicira sa kompanijama i pripremi platformu za povezivanje digitalnih kompanija i malih i srednjih preduzeća kao korisnika digitalnih usluga.

Foto: Infopress

,,Trenutno imamo 30 učesnika, a nadamo se da će tokom narednih dana biti i više. Svakoga dana od 12 do 15 časova imaćemo sesije i nadam se da će to biti prava stvar za unapređenje poslovanja kako IT kompanija, tako i preduzeća kojima su potrebne usluge ovih kompanija", rekao je organizator B2B događaja direktor firme ,,Dokus", Ivan Radojević.

Foto: Infopress

Veliko interesovanje čačanskih kompanija za ovaj vid razmene mišljenja i unapređenje poslovanja garantuje učinkovitost ovakvih okupljanja, naglasio je učesnik iz firme Vortel Čačak, Perica Luković.

Projekat SMES digital, u okviru kojeg je organizovan i B2B događaj, podržan je od strane EU uz stalnu komunikaciju sa UNOPS kancelarijom. Realizacija projekta trenutno je u završnoj fazi, istakao je v.d. direktora Naučno-tehnološkog parka Čačak, Mirko Pešić.

Na projektu sarađuje i Fakultet tehničkih nauka u Čačku kroz stručno angažovanje i postupak upošljavanja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar