Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Premier TAXI Čačanima nudi novu uslugu: Ulicama grada krstari vozilo "PREMIER LADY"

post-title


Čačak – U grupaciji “PREMIER“ se svakodnevno trude da vožnja u njihovim taksi vozilima ne bude jednostavan odlazak iz tačke A u tačku B, već nešto mnogo više. Zato se velika pažnja posvećuje ekologiji, bezbednosti, sigurnosti, čistoći. Vozila su stara do tri godine, pokreće ih TNG (tečni naftni gas), a od nedavno su u upotrebi i ona na hibridni pogon (kombinacija klasičnih i elektro motora).

Posebno se vodi računa o tome ko seda za volan. Svi vozači, pored zavidnog umeća vožnje, govore i strane jezike.

Stalna briga o korisnicima njihovih usluga i želja da im se što više izađe u susret doprinela je da se postojećem voznom parku doda i jedno vozilo, nova „ŠKODA OCTAVIA“, koje će imati oznaku „PREMIER LADY“ i biće, umesto prepoznatljive belo-zelene, u belo- ljubičastoj kombinaciji. U čemu će biti razlika u odnosu na uobičajena taksi vozila “PREMIERA“?

– Na osnovu brojnih istraživanja koja su pokazala da pripadnice lepšeg pola, deca i starije osobe više vole da sednu u vozilo kojim upravlja dama došli smo na ideju da našim sugrađanima omogućimo da ih na željeno odredište odveze Čačanka odevena u ljubičasto i lepo našminkana – objasnila je ovaj poslovni potez Katarina Mijailović, predstavnik za štampu grupacije “PREMIER“.

Kako do taksi vozila sa oznakom „PREMIER LADY“? Krajnje jednostavno. Pozivanjem brojeva 032 515-0515 i 069 515 0515 i naglašavanjem da želite upravo to vozilo.

Iz ove grupacije pozivaju na strpljenje, jer će, za sada, u upotrebi biti samo jedno vozilo. Razlog je jednostavan. Nedostatak onih pripadnica nežnijeg pola koje bi želele da se bave ovim poslom i mogle da zadovolje stroge kriterijume grupacije “PREMIER“, ali očekuju da će se ta situacija vrlo brzo promeniti.

Na ovaj način naši sugrađani su, osim bezbednosti, brzini, pouzadnosti, kvalitetu, iskustvu, brizi o životnoj sredini i zajednici, dobili još jedan razlog da svoje poverenje poklone “PREMIER“ taksiju.

PR tekst



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar