Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Glišić se vratio na posao posle pisanja Media Portala, tužilaštvo ne reaguje na nabavku nameštaja

post-title


Bivši direktor Elektrodistribucije u Čačku Milovan Glišić se vratio na posao posle skoro godinu dana koje je proveo na bolovanju. Izgleda da je tekst koji je objavio Media Portal bio lekovit, pa je Glišić naprasno ozdravio. Podsetimo, Milovan Glišić smenjen je sa funkcije direktora Elektrodistribucije u Čačku, posle čega je otišao na bolovanje.

Prvih meseci zbilja je bio bolestan, prema našim informacijama jedno vreme proveo je i u bolnici. Srećom Glišić je ozdravio, ali se nije vraćao na posao kada je počela epidemija korona virusa. Zaposleni u ED Čačak su pre par meseci počeli da sumnjaju da Glišić eskivira vraćanje na posao jer su dijagnoze zbog kojih je dobijao bolovanje svaki put bile različite, a pritom su ga sve češće viđali na raznim lokacijama, skupovima, pa čak i na traktoru na svom imanju. Glišić je navodno jednom prilikom izjavio da će se na posao vratiti samo kao direktor. Odmah posle teksta Media Portala u kome je objavljena slika na kojoj se Glišić pojavljuje na javnom skupu, on se konačno pojavio na poslu.

U međuvremenu urednik Media Portala dobio je veći broj poziva da tekst o Glišiću obriše. Svi su zvali, samo nije onaj koji bi po zakonu trebao. Tužilaštvo se nije oglasilo povodom sporne nabavke nameštaja. Ako direktor jednog javnog preduzeća na svoju adresu naruči određenu robu, u ovom slučaju nameštaj, lično potpiše fakturu, a fakturu plati privatna firma sa kojom posluje direktorovo javno preduzeće, to mora da rezultuje istragom tužilaštva.

Sporne fakture koje je potpisao Glišić

Sporne fakture objavio je nedavno i vodeći opozicioni portal u Čačku, ali je tekst dva puta obrisan posle velikih pritisaka. Tako dolazimo do zaključka da mediji potpuno slobodno mogu da napadaju predsednika države ili gradonačelnika Čačka, ali bivšeg direktora Elektrodistribucije ne smeju da pomenu.

Glišić bira artikle u Emeceti

Iako su ovi navodi više puta bili u javnosti, Glišić se nijednom nije oglasio tim povodom.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar