NA društvenog mreži Facebook je organizovan događaj koji za cilj ima prikuplajnje novčanih sredstava za lečenje dvogodišnje Anike Manić koja boluje od retke bolesti. Svi zainteresovani se pozivaju da uzmu učešće u humanitarnom usponu na Kablar gde će uz druženje, fizičku aktivnost izraziti i svoju humanost kroz dobrovoljne novčane priloge.

BUDI HUMAN!

Hajde da zajedno prelazimo humane kilometre za Aniku i pomognemo joj u njenoj ultramaratonskoj trci za život. Anika Manić, dvogodišnja šampionka, koja boluje od retke i progresivne bolesti SMA, tip 1. Terapija postoji i registrovana je ove godine u Evropi za decu do 21kg. Nemili podatak je da je ovo zvanično najskuplja terapija na svetu i košta 2,1 milion dolara.

Hajde da se okupimo u što većem broju ispred škole u Ovčar Banji, u 10 časova, laganim tempom pređemo stazu srednje težine uspona na planinu Kablar i dobijemo pogled na reku koja meandrira i ostavlja bez daha. Donacije su moguce pre i posle uspona. Koliko ko može. (Donacija će biti uplaćena na račun Fondacije Budi human preko koje se skupljaju sredstva za lečenje https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/858/anika-manic
Stoga, udružimo se u prirodi s humanim ciljem. Naše malo je nekome ceo svet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here