Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni uspon na Kablar za Aniku

post-title


NA društvenog mreži Facebook je organizovan događaj koji za cilj ima prikuplajnje novčanih sredstava za lečenje dvogodišnje Anike Manić koja boluje od retke bolesti. Svi zainteresovani se pozivaju da uzmu učešće u humanitarnom usponu na Kablar gde će uz druženje, fizičku aktivnost izraziti i svoju humanost kroz dobrovoljne novčane priloge.

BUDI HUMAN!

Hajde da zajedno prelazimo humane kilometre za Aniku i pomognemo joj u njenoj ultramaratonskoj trci za život. Anika Manić, dvogodišnja šampionka, koja boluje od retke i progresivne bolesti SMA, tip 1. Terapija postoji i registrovana je ove godine u Evropi za decu do 21kg. Nemili podatak je da je ovo zvanično najskuplja terapija na svetu i košta 2,1 milion dolara.

Hajde da se okupimo u što većem broju ispred škole u Ovčar Banji, u 10 časova, laganim tempom pređemo stazu srednje težine uspona na planinu Kablar i dobijemo pogled na reku koja meandrira i ostavlja bez daha. Donacije su moguce pre i posle uspona. Koliko ko može. (Donacija će biti uplaćena na račun Fondacije Budi human preko koje se skupljaju sredstva za lečenje https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/858/anika-manic
Stoga, udružimo se u prirodi s humanim ciljem. Naše malo je nekome ceo svet.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar