Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SEDNICA SKUPŠTINE U ČETVRTAK? Predstoji izbor predsednika i drugih funkcionera

post-title


Prema najnovijim informacijama, poslanici bi trebalo da zasedaju i u petak i subotu, 16. i 17. oktobra, a očekuje se da na dnevnom redu budi zakoni o vladi i ministarstvima. Sednica Skupštine Srbije, na kojoj bi trebalo da budu izabrani predsednik, potpredsednici i sekretar parlamenta, najverovatnije će biti zakazana za četvrtak, 15. oktobar.

Prema najnovijim informacijama, poslanici bi trebalo da zasedaju i u petak i subotu, 16. i 17. oktobra, a očekuje se da na dnevnom redu budi zakoni o vladi i ministarstvima.

Nakon toga, trebalo bi da bude proglašena pauza do ponedeljka, kada bi u nastavku zasedanja trebalo da se glasa i za izbor premijerke Ane Brnabić i nove ministre.

U političkim krugovima se spekuliše da najviše šanse da preuzme kormilo parlamenta ima Vladimir Orlić iz SNS, ali nije isključeno ni da mesto šefa Skupštine pripadne nekoj drugoj stranci, najverovatnije socijalistima.

Ove dileme trebalo bi da budu razrešene na okupljanju vrha naprednjaka, koji će uskoro imati sednicu Predsedništva stranke.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar