Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vozači “Premier” taksija startuju humano u Gornjem Milanovcu

post-title


Posle dužeg  odlaganja, u utorak, 13. oktobra, stanovnici Gornjeg Milanovca se pridružuju žiteljima Čačka, Ivanjice i Vršca i dobijaju privilegiju i zadovoljstvo da koriste usluge taksi vozila grupacije „PREMIER“, prepoznatljivim po belo-zelenoj boji.

U ovoj grupaciji izuzetnu pažnju posvećuju ekologiji, bezbednosti, sigurnosti, čistoći, tako da će ulicama grada na Despotovici krstariti osam novih vozila “TOYOTA COROLLA“ na hibridni pogon poslednje generacije.

Od kada postoji, a to je nešto više od devet godina, u „PREMIERU“ vode računa da budu društveno odgovorni i trude se da se zajednici u kojoj posluju uvek oduže na najbolji mogući način. Ni Gornji Milanovac neće biti izuzetak.

Iako tek treba da počnu sa radom, svi vozači, inače Gornjomilanovčani, doneli su odluku da se u periodu od 13. do 18. oktobra odreknu svog dela zarade i da se tako dobijena sredstva uplate na račun namenjen prikupljanju pomoći za lečenje njihove sugrađanke Anike Manić.

Ovom humanom gestu priključio se i kompletan tim gornjomilanovačke filijale, tako da će sav prihod od vožnji ostvaren tokom tog perioda biti na raspolaganju fondu za Anikino lečenje.

Korisnici usluga „PREMIER“ taksija u Gornjem Milanovcu moći će do željenog vozila da dođu pozivom na brojeve 032 715151 i 069 715151, slanjem SMS poruke ili upotrebom VIBERA.

U upotrebi je i android aplikacija PREMIER TAKSI, koja se jednostavno instalira upotrebom PLAY prodavnice. Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.

Ako vam sve ove opcije nisu dovoljne, možete da pozovete 0800 715151. Poziv je besplatan



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar