Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Brajs Džouns: Svaki poraz je pouka

post-title


Dva dana je prohujalo od kada je Borac odigrao prvi zvanični meč u ABA ligi na parketu dvorane kraj Morave. Uprkos ogromnoj želji i silnom trudu, tabor Marka Marinovića nije uspeo da napravi novo iznenađenje u regionalnom takmičenju. Crvena zvezda je pokazala svu svoju snagu i kvalitet, pa se iz Čačka vratila u prestonicu sa dva boda na svom kontu.

Najbolji pojedinac Borca u rečenom duelu bio je Brajs Džons sa 16 poena. On smatra da je Crvena zvezda zasluženo slavila u gradu na Moravi.

,,Bez obzira što smo doživeli težak poraz u nedelju, i to na svom terenu, moram da priznam da je Crvena zvezda zasluženo pobedila. Svima je dobro poznato koliko crveno-beli imaju jak tim“, zastao je Džons, da bi zatim naglasio:

,,Jednostavno, moramo utakmicu sa Crvenom zvezdom ostaviti iza sebe, a misli usmeriti na naredne izazove. Očekujem da tokom sezone napredujemo i dodatno poboljšamo svoju igru, a sa Crvenom zvezdom ćemo se još jednom sastati, pa se nadam da će tada naš otpor biti drastično jači. Naravno, iz ovog poraza moramo izvući pouke, kako nam se greške ne bi ponavljale“, dodao je organizator igre Borca.

Uprkos porazu, Borac se okreće pripremi utakmice sa novim silnim protivnikom. Ove subote Čačani će izaći na megdan Budućnosti, jednom od glavnih kandidata za sam vrh ABA lige.

,,U subotu nas očekuje novi veliki okršaj sa izuzetno kvalitetnom ekipom Budućnosti. Kao u svakom meču, trudićemo se koliko možemo i želećemo da pobedimo, bez obzira koliko se moćan protivnik nalazi ispred nas. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč u Crnoj Gori“, završio je Brajs Džons.

Meč Budućnost – Borac na programu je u subotu 17. oktobra, a početak je u 19 časova. Rečeni duel prenosiće ARENA SPORT 2.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar