Atletski miting održan 07. oktobra u Zenici godinana važi za jedan od kvalitetnijih u regionu, što je razumljivo jer ga organizuje klub za koji nastupaju čak tri takmičara sa finala Olimpijskih igara. Miting ima pozivni karakter pa na njemu mogu nastupiti samo takmičari koji su u sezoni postigli značajne seniorske rezultate, a obzirom da su svi sa plasmanom među prvih tri nagrađeni kao i šest najboljih rezultata na takmičenju, dodatno motiviše atletičare da daju svoj maksimum. Opšta zdravstvena situacija, krajnje nepovoljan termin održavanja, kišno i hladno vreme stvarali su probleme, ali su postignuti rezultati ipak bili u granicama očekivanih.  U trci na 100 metara, Ivana Ilić je pobedom privela kraju više nego uspešnu ovogodišnju sezonu. 

Ivana Ilić 1. mesto u trci na 100 metara.
U nedelju 11. oktobra u Trebinju  održano je Prvenstvo Republike Srpske za pionire/ke. Na ovom takmičenju održana je revijalna trka za juniorke na 200 metara  u kojoj su nastupile najbolje sprinterke iz Republike Srpske, Ivana ilić i Anastasija Mrkela iz Srbije. 

Ivana Ilić pobednica revijalne trke na 200 metaraZahvaljujući prijateljima  iz AK “TREBINJE” imali smo još jednu kvalitetnu trku sa kojom smo ispunili plan za ovu godinu. Za Ivanu je ovo bila uspešna sezona i posle plaanirane pauze nastavljmo sa novim ozbiljnijim programom. Nadam se da će naredne sezone biti više međunarodnih takmičenja i da će rezultati biti u okviru očekivanih. – trener Dragan Dukanac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here