Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jedan od najpoznatijih svetskih vlogera nastavlja šetnju kroz Srbiju: Varun Vadiš nakon Zlatibora fasciniran lepotama Tare

post-title


Bajina Bašta - Prethodnih dana u Nacionalnom parku Tara i Bajinoj Bašti boravio je jedan

od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadiš, navodi se na sajtu NP Tara.

Varun Vadiš, osnivač jutjub kanala "Mauntin treker" i portala "Turist help lajn", je u periodu od 28. septembra do 6. oktobra imao priliku da obiđe područje Tare i Bajine Bašte i da se upozna sa turističkom ponudom, atrakcijama i kulturno - istorijskim nasleđem ovog kraja.

Foto: RINA

Uz podršku NP Tara i TO „Tara-Drina“, Bajina Bašta Vadiš je obišao najposećenije turističke lokalitete, ali je imao priliku i da vidi neke manje poznate atrakcije ovoga kraja. Najveći utisak na njega su ostavili krstarenje kanjonom Drine i vidikovci Sjeninič i Drlije.

„Oduševljen sam gostoprimstvom ljudi u Srbiji. Priroda je neverovatna, vidikovci i kanjon Drine svrstavaju Taru u moje omiljene destinacije.“ Kaže Varun i dodaje: „Ne mogu da verujem da jako malo turista iz Indije posećuje vašu zemlju“.

Njegova poseta organizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom jutjub kanalu za promociju Srbije i njenih turističkih potencijala. Pre Tare i Bajine Bašte poznati bloger je posetio Beograd i Zlatibor.

"Mountin treker" je najposećeniji indijski jutjub kanal o putovanjima koji ima više od milion pratilaca, na kojem Varun deli savete o putovanjima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar