Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pet medalja za atletičare ČAAK-a na prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

post-title


U subotu 10. oktobra u Vršcu na lokaciji Vršačkog brega  u prelepom ambijentu i odličnim vremenskim uslovima održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju. Ovakva takmičenja su sve popularnija pa ne čudi to što svake godine dobijaju na masovnosti. Veliku požrtvovanost i borbenost na dosta zahtevnoj kružnoj stazi sa visinskom razlikom od 83. metra na dužini od 2000. metara pokazali su svi takmičari "ČAAK" - a što je ovom klubu donelo 5. medalja i postavilo ih na prvo mesto po uspešnosti na ovom takmičenju.U konkurenciji pionira na 2000 metara Boris Stojanović zauzeo je odlično 3. mesto. Obzirom da iza sebe ima kratak atletski staž od njega se u idućoj godini očekuje da bude u samom vrhu u konkurenciji mlađih juniora.


U konkurenciji mlađih juniorki na 4000 metara Marijana Jakovljević je takođe zauzela odlično 3. mesto iza reprezentativki Srbije Ive Maletić iz Mladost - Zaječar i Milice Tomašević iz Crvene zvezde - Beograd. 


Trka na 4000 metara za mlađe juniore nije donela iznenađemje. Sigurna pobeda i zlatna medalja pripala je Ognjenu Nikoliću iz "ČAAK" - a.


U trci starijih juniorki na 6000 metara poedila je Sanja Đoković iz AK "ČAAK"


U trci starijih juniora na 6000 metara srebrnu medalju osvojio je Stefan Tovilović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar