Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Gradonačelnik Todorović sa saradnicima posetio NTP

post-title


Nakon gotovo četiri meseca od otvaranja NTP Čačak u prisustvu predsednika Vučića i premijerke Brnabić, juče su oredstavnici vlasti u Čačku obišli ovaj prostor, kako bi se uverili u funkcionisanje NTP-a i popunjenost kancelarijskog i halskog prostora.

Drago nam je što smo se tom prilikom uverili da u ovom prostoru trenutno posluje 11 privrednih društava, u kojima je po otvaranju zaposleno oko 70 naših mladih sugrađana. Kapaciteti kancelarijskog i halskog prostora su gotovo u potpunosti ispunjeni, što pokazuje da je odluka Vlade Republike Srbije da investira u Čačak i ovaj region, bila odlična procena, izjavio je gradonačelnik Todorović.

Posebno nas raduje, koliko se mladih ljudi, sa svojim inovacijama uključilo u sistem. Ta energija i mladost ulivaju nadu svima nama. Izuzetno je dostignuće našeg čačanina Nikole koji je u završnoj fazi softverskog rešenja za štampanje kuća. Sa njim smo pre nekoliko nedelja potpisali momorandum o saradnji, jer želimo da grad Čačak bude prvi partner ovim mladim ljudima. Prvu kuću nastalu iz ove saradnje, grad će pokloniti socijalno najugroženijim sugrađanima, naveo je on



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar