Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vozači „PREMIER“ taksija u Gornjem Milanovcu zaradu donirali ZA ANIKU

post-title


U okviru akcije prikupljanja pomoći za lečenje Anike Manić, za čiji lek je potreban iznos od dva miliona evra, akciji se pridružio i novoosnovani milanovački Premier taxi.

Naime, svi vozači Premier taxija doneli su odluku da u prvih sedam dana, od kada je ovo taxi udruženje i krenulo sa radom u Gornjem Milanovcu, odreknu se svog dela zarade.

Tako su vozači Premier taxija, od 13. do 19. oktobra, obavili 989 vožnji i dobijena sredstva, u iznosi od 193.845 dinara, uplatili na račun namenjen prikupljanju pomoći za lečenje naše sugrađanke Anike Manić.

foto: gminfo.rs

– Naša sugrađanka Anika je borac od dve godine, kojoj je potrebna pomoć svih nas. I zato hvala divnim sugrađanima koji su se ovih dana vozili sa Premier taxijem i na taj način pomogli nam da i mi damo svoj skromni doprinos za nešto najvažnije – dečji osmeh – poručuje kompletan tim gornjomilanovačke filijale Premier taxija.

foto: gminfo.rs

Prikupljeni novac će se iskoristiti za kupovinu leka Zolgensma i troškove lečenja, kao i za putne troškove i smeštaj. Anikina porodica se obraća svim dragim ljudima dobre volje da u ovome pomognu. Za lečenje ovom terapijom potrebno je prikupiti nešto više od dva miliona evra.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar