Kompanija Inter Bela iz Čačka već skoro tri decenije uspešno posluje kao specijalizovani uvoznik delova za komercijalna vozila. Danas ovu firmu čini tim od 15 vrednih i preduzimljivih zaposlenih, a na raspolaganju im je savremeni magacinski i kancelarijski prostor u Čačku, kako i komisiona skladišta u Nišu i Pančevu.

U njihovoj ponudi nalaze se delovi vrhunskog kvaliteta za komercijalna vozila više proizvođača, među kojima su Mercedes, MAN, Scania, DAS, Volvo, Iveco, TAM, Zastava i FAP.

– Naš zadatak je da uvek obezbedimo rezervne delove i potrošni materijal za našeg kupca. Biti najbolji u društvu najboljih, uspešno poslovati i biti lider na tržištu prodaje rezervnih delova za teretna motorna vozila, građevinske mašine i komercijalna vozila, naša je vizija, uz moto “Ne brže od života” – navode iz kompanije.

Inter Bela u prodajnom programu nudi proizvode renomiranih proizvođača i distributera rezervnih delova iz Evrope: Mahle, Monark, Behr, Eberspacher, Luk, Sachs, ZF, Hella, Wabcom Webasto, DPH, Optibelt, INA, FAG (Nemačka), Euroricambi, Spal (Italija), Iskra i Agis (Slovenija), Kamar i Solaris (Poljska), FAE, Fersa, Air Fren, Monedero (Španija), Pilot, Smarttech i Rota (Turska), SKF (Švedska), kao i proizvode domaćih proizvođača: Cobest, FAD, FAP, FKL, Proleter, Autoventil i dr.

– Jedan od naših najjačih brendova po kojima smo prepoznatljivi su rezervni delovi za menjač poznatog italijanskog proizvođača Euroricambi iz Bolonje, kao i delovi za grejanje i klimu Webasto i Eberspacher brendova iz Nemačke, gde imamo mobilne ekipe za ugradnju delova i agregata, posle čega su uključeni u savremenu mrežu širom Evrope – ističu iz čačanske firme.

Među dugogodišnjim klijentima Inter Bele su i Niš-ekspres, GSP Beograd, JKP Gradska čistoća iz Beograda, JGSP Novi Sad, JKP Komunalac iz Čačka i brojna druga preduzeća.

– Inter Bela treba da postane i ostane među vodećima u oblasti prodaje rezervnih delova, uz podmlađivanje kadra i kroz održanje vrhunskog kvaliteta usluga, kao i profitabilnosti poslovanja. Treba se boriti da budemo najbolji u društvu najboljih – zaključuju iz kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here