Čačak – U centru Čačka jutros oko osam časova došlo je do saobraćajnog udesa u kom su dva lica zadobila lakše telesne povrede i pričinjena je veća materijalna šteta.

Do ove nezgode je došlo kad je vozač automobila marke „citroen“ pokušao da se uključi u Lominu ulicu, jedu od najprometnijih u Čačku,  a tada je na njega naletelo vozilo marke „škoda“.

Foto: RINA

Prema rečima meštana koji žive u ovoj ulici, ovo nije prvi put da upravo na ovoj lokaciji dolazi do sudara.

„Svakih sedam dana desi se da nam neko uleti u dvorište, svaki put mora da se poprovalja  ograda. Voze brzo, nemaju vremena da reaguju i eto šta se dešava. Ovde ima puno i pešaka, samo pukom srećom ovde još uvek nije bilo ljudskih žrtava“, rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Foto: RINA

Saobraćaj u ovom delu Čačka odvija se usporeno.

2 KOMENTARA

  1. Očevidac ima pravo. U Lominoj se često dešavaju saobraćajne nezgode jer vozači jako brzo voze. Ono što ne razumem zašto se ne mogu postaviti ležeći policajci ili bilo kakva signalizacija koja bi usporila saobraćaj u tom delu grada. Od Gimnazije(donji deo škole) do autobuske stanice ljudi voze kao da su na ibarskoj magistrali. Najnezgodniji deo je od kafane VUK do raskršća Hajduk Veljkova /Lomina! Tu se desila najnovija nezgoda i o tom delu ulice treba da se nađe rešenje da se uspori saobraćaj.

  2. Postovani, niste u pravu oko vozila koje je izazvalo saobracajnu nezgodu, posto sam ja bio ocevidac, vozilo marke Skoda nije stalo na stop i ono je direktno gadjalo u vozilo marke Citroen koje se kretalo Lominom ulicom u smeru ka centru grada. Tako da molim Vas, pre nego sto okacite vesti dobro se raspitajte sta je bilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here