Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Političari na FPN-u: Obradović i Parezanović se usavršavaju na istom fakultetu

post-title


Lider Dveri i bivši narodni poslanik Boško Obradović ponovo je u studentskim klupama. On je upisao master akademske studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Na celoživotno učenje opredelio se i narodni poslanik Marko Parezanović koji je nedavno završio master akademske studije na istom fakultetu.

Obradović na uvodnim predavanjima

Već mesecima intenzivno proučavam izborne sisteme i tragam za onim koji bi bio najbolji za Srbiju. Među profesorima koji će mi predavati su neki od naših najboljih stručnjaka za izborne sisteme i to me je opredelilo da izaberem program Izbori i izborne kampanje”, istakao je za N1 Obradović, koji je osnovne studije završio na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Obradovićev doskorašnji kolega iz skupštinskih klupa i aktuelni narodni poslanik iz Čačka Marko Parezanović odbranom master rada završio je master akademske studije na Fakultetu političkih nauka. Parezanović je osnovne studije završio na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku.

"Celoživotno učenje je važno kojim god poslom da se bavite, a politika posebno zahteva neprekidno usavršavanje. Ja sam na FPN-u bio deo master programa Pollitički sistem i privredni razvoj, a u okviru master rada analizirao sam uticaj digitalizacije lokalnih samouprava na privredni razvoj i jačanje kvaliteta javnih usluga. Oduvek sam želeo da nova znanja stičem na Fakultetu politickih nauka i ta želja mi se ispunila. Nastaviću da radim na sebi, bez obzira na to koliko ću se još baviti politikom- istakao je Parezanović.

Izvor: N1/MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar