KUĆNI PATULJCI: OPERACIЈA KOLAČIĆI

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju! Skrivalili su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?

Uloge: Anđela Jovanović, Stevan Piale, Lazar Đukić
Režija: Ute fon Minkou-Pol

Film je na programu danas 26. i sutra 27. oktobra u Velikoj sali od 16 časova.

CINKAROŠ

Bivšem specijalcu Piteru Koslovu svet se okrene naopačke kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobija priliku za prevremno puštanje iz zatvora uz uslov da postane cinkaroš FBI- a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom Njujorka. Nakon što isporuka droge, u kojoj učestvuje, krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora da se infiltrira u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu. Hoće li biti dovoljne?

Uloge: Džoel Kinaman, Rozamund Pajk, Klajv Oven
Režija: Andrea DiStefano

Film je na programu danas 26. i sutra 27. oktobra u Velikoj sali od 18 časova.

PREVODIOCI

Devetoro ljudi angažovnih za prevođenje nastavka romana, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije, zatvoreno je u jednom luksuznom bunkeru. Kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na Internetu, posao iz snova postaje noćna mora – lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je počinilac.

Uloge: Lambert Vilson, Rikardo Šamarćio, Olga Kirilenko, Eduardo Norijega
Režija: Režis Roansar

Film je na programu danas 26. i sutra 27. oktobra u Velikoj sali od 20.30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here