Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, otvara se u petak, 30. oktobra u 10 sati. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, objekat predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije.

– Galerija Belgrade ponudiće najbolje svetske i domaće brendove na jednom mestu, desetine kafića i restorana, dva zabavna kompleksa, bioskop sa najnaprednijom IMAX tehnologijom i 3.600 parking mesta – navodi se u saopštenju.

Jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi još jedna inovacija koju donosi Galerija Belgrade – reč je o programu lojalnosti “Moj Beograd”, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrade.

– Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u ovom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine. Prvi koji će imati priliku da kupuju na ovaj način su dobitnici nagradne igre “Šopinguj kao milioner”. Najsrećniji dobitnik osvojio je dva miliona dinara, drugoplasirani 200.000, a petoro trećeplasiranih po 20.000 dinara. Pored bodova, aplikacija obezbeđuje i brojne popuste i druge pogodnosti – navodi se u saopštenju.

Otvaranje Galerije Belgrade, dodaje se, pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i aktivnostima.

– Sve ovo učiniće da vreme provedeno u najvećoj šoping destinaciji u regionu bude nezaboravno iskustvo, a desna obala Save novo mesto okupljanja – najavljuju nosioci projekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here