Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čarapić: Imamo ogromnu želju da slavimo u Železniku

post-title


Kada se sumira dosadašnji deo sezone u ABA ligi, Borac je ostvario skor od jednog trijumfa i dva poraza. Međutim, samo protiv Crvene zvezde Čačani nisu imali nikakve šanse. Ali zato je pobeđen veliki Partizan, dok je samo manjak sreće, ali i iskustva, koštao Borac pobede u Podgorici protiv Budućnosti.

Iako nije igrao takmičarski meč već dve nedelje, Borac je spreman kao zapeta puška za naredne okršaje. Prvi sledeći je protiv FMP-a, ekipe sa kojom je Borac ovog leta dva puta ukrštao koplja. Prvi put je izgubio, dok je drugi ubedljivo slavio, i to u sred Železnika.

Upravo ta druga pripremna utakmica bi trebalo da bude model po kom Borac treba da igra i u narednom susretu. Sa izrečenim je saglasan i Uroš Čarapić.

,,Mi smo protiv FMP-a igrali dve prijateljske utakmice ovog leta, jednom smo izgubili, drugi put pobedili. U drugom meču smo imali odličan šuterski dan, sve smo pogodili. Takođe, i fizički smo odgovorili protivniku na pravi način, naročito u skoku. Zbog toga želimo da upravo taj meč iz Železnika bude model po kom nam valja igrati i u ponedeljak“, rekao je Čarapić.

Kapiten Borca je optimista pred put u prestinicu.

,,Sigurno je da imamo veliku želju da u Železniku osvojimo dva boda. Opet, s druge strane, znamo da je FMP vezao tri poraza i da mu je naredna utakmica jako bitna. Biće teško, nema sumnje”, mišljenje je Čarapića.

Borac je u protekle dve nedelje kvalitetno trenirao, tako da spreman čeka ponedeljak i utakmicu sa FMP-om.

,,Dobro smo trenirali u prethodne dve nedelje. Ali opet, koliko je ova pauza bila korisna, toliko i nije. Iskreno, više bismo voleli da smo igrali utakmice redovno, na sedam dana, baš kako i treba da bude. Ipak, moramo imati u vidu da je zdravlje na prvom mestu, a u ovakvoj situaciji sport treba staviti u drugi plan“, završio je Uroš Čarapić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar