Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jedan pacijent u ozbiljnom stanju prebačen u KC Kragujevac, ukupno 31 hospitalizovan na kovid odeljenju čačanske bolnice

post-title


Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 31 pacijent.

U protekla 24 časa bio je prijem pet pacijenata, dva pacijenta su otpuštena, a jedan pacijent prebačen je na Klinički centar Kragujevac.

Od 91 uzorka, 29 pozitivnih je iz Čačka i 8 pozitivnih je iz Gornjeg Milanovca.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 42 pregleda, od kojih je 31 prvi pregled.

Obaveštavamo sve sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u ulici Veselina Milikića br.9 i Zdravstvenu stanicu LJubić, ulica Braće Novičić br.2.
Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti, a posle 12 časova u laboratoriji Doma zdravlja. PCR testovi se mogu uraditi u periodu od 12-16 časova u Zavodu za javno zdravlje, u ulici Veselina Milikića br.7.
Radni tim i gradonačelnik apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja bolesti COVID - 19.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar