Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nikad nije kasno: Zorica Erić iz Mrčajevaca kod Čačka pobednica SMS glasanja (FOTO) (VIDEO)

post-title


Nakon više od godinu dana takmičenja i čak 72 kandidata koji su prošli kroz muzički šou, došlo je vreme da se izaberu čak tri pobednika pete sezone takmičenja "Nikad nije kasno". Sinoć je 12 finalista imalo prilike da se još jednom predstavi publici.

Gledaoci su imali prilike da putem SMS glasova i Fejsbuka izaberu pobednika. Spektakularno veče otvorio je orkestar Ace Sofronijevića novom pesmom "Jabuke".

Na počasnom mestu žirija, pored predsednika Saše Miloševića Mareta, našli su se Aleksandra Prijović i Saša Matić, a čula su se i imena preostalih 20 članova žirija, koji su onlajn uključenjem u emisiji dali poene svojim favoritima.

Zorica Erić je pokupila je najviše glasova publike, koja ju je podržala u SMS glasanju, a statuu joj je uručio Saša Matić.

- Vi ste ne samo pobednik ove emisije, nego pobednik života - poručila je Dragana Katić, a pobednica joj je odgovorila da je presrećna i da nema reči kojima bi opisala kako se oseća. 

Rifat Ramović trijumfovao je u kategoriji Fejsbuk glasanja, a nagradu mu je uručila Aleksandra Prijović.

- Hvala svima koji su glasali za mene. Ovo je za mene jedno od najvećih životnih priznanja - rekao je Rifat nakon uručenja nagrade.

Stručni žiri za pobednika izabrao je Vahida Musića.

- Vahide, ja ću lično da ti čestitam, zaista je bilo napeto finale. Ali moram da čestitam najstarijem takmičaru Emiru Šori - rekao je Žika, a pobednik mu je odgovorio da mu je čast što je učestvovao u ovoj sezoni i pozdravio sve ljude dobre volje širom sveta.

- Ostvario sam svoj san pod stare dane- poručio je Vahid. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar