Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ambasador Kraljevine Španije u poseti Čačku-početak jednog dobrog prijateljstva

post-title


Čačak je danas  posetio ambasador Kraljevine Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina sa saradnicima. Ambasador Kraljevine Španije Raul Bartolome Molina je izrazio zadovoljstvo  zbog posete Čačku istakavši da je to prva poseta gradu na Moravi jednog  zvaničnika španske ambasade. Sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem razgovarao je o ekonomskoj saradnji koja je već uspostavljena sa  španskom firmom Eptisa koja bi trebalo da implementira projekat za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Čačku.

Foto: Infopress

"Ovo je početak jednog dobrog prijateljstva",  rekao je ambasador Raul Bartolome Molina. Raul Bartolome Molina. "Ovo je početak jednog dobrog prijateljstva",  rekao je ambasador Raul Bartolome Molina.

 "Kroz Institut Servantes želimo da nastavimo saradnju sa ambasadom Kraljevine Špnije, a ekkonomska saradnja se tiče jedne izuzetne kompanije iz Madrida", rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.  

Raul Bartolome Molina., ambasador Španije - Foto: Infopress

Osim sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave, ambasador Molina se sastao i sa pobednicama Muzičko-scenskog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope", koje su u svom nastupu predstavljale Kraljevinu Španiju numerom „Bandido" grupe Azukar moreno i uručio im prigodne pokone.

 Jedna od učesnica Muzičko-scenskog takmičenja Srbija u ritmu Evrope, Milica ilić zahvalila se na podršci  rekavši da je put do pobede bio veoma težak.  

Foto: Infopress
Foto: Infopress

„Bilo je naporno, ali svaka od nas pet je dala sve od sebe i zaista smo se potrudile da prikažemo Španiju na pravi način, ali i da donesemo pobedu u Čačak", rekla je Milica Ilić.

Ambasador Raul Bartolome Molina  posetio je i Narodni muzej u Čačku, a potom i izložu u okviru 30. Memorijala u  UG "Nadežda Petrović".

Foto: Infopress


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar