U toku jutra i prepodneva ponegde slaba kiša. Posle podne i uveče postepeno razvedravanje, a najviša temperatura do 15 stepeni.

U petak na severu pretežno sunčano, sa lokalnom pojavom jutarnje magle. U ostalim krajevima oblačno, ujutro i pre podne još ponegde sa slabom kišom, posle podne i uveče suvo uz postepeno razvedravanje. Vetar slab, na istoku umeren severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9, najviša dnevna od 12 do 15 stepeni.

U subotu ujutru u većini krajeva prizemni mraz, u nižim delovima magla i niska oblačnost koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i duž rečnih tokova zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano, a uveče i tokom noći ponovo formiranje magle u nižim predelima. Vatar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 1 do 6 stepeni, najviša dnevna od 12 do 15 stepeni u predelima sa maglom niža.

U nedelju ujutru u većini krajeva prizemni mraz, u nižim delovima magla i niska oblačnost koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i duž rečnih tokova zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano, a uveče i tokom noći ponovo formiranje magle u nižim predelima. Vatar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 6 , najviša dnevna od 13 do 16 stepeni, u predelima sa maglom niža.

U ponedeljak na severu i zapadu oblačno, tmurno i uglavnom suvo. U ostalim krajevima sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 1 do 6 , najviša od 11 do 14 stepeni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here