Nakon poraza od KK Mega Socerbet, trener košarkaša Borca je izjavio da on preuzima krivicu za lošu pripremu utakmice, kao i da se nada da će ekipa u utakmicama sa ekipama koje nisu u vrhu ABA lige ekipa doći do želejnih pobeda.

“Čestitao bih ekipi Mege na odličnoj utkamici, odlično su otovorili utakmicu, mi nsimo uspeli da odgovorimo. Imamo problem sa skokom što je rezurtiralo velikom prednošću u prvoj i drugoj četvrtini. Nakon dva teška poraza od Budućnosti i FMP-a u ovoj utakmici nismo odgovorili na način koji sam želeo. Prošle godine smo imali mnogo pobeda i sve je bilo lepo, a sada smo u situaciji da gubimo utakmice, ali to je život i škola koju moramo da platimo” – izjavio je Marko Marinović.

Trener gostiju, Čačanin Vladimir Jovanović pohvalio je Borac za igre u uvodnim kolima kada su Čačani ostvarili pobedu protiv Parizana u Beogradu ali i bili na korak od pobede protiv Budućnosti i FMP-a i na taj način, već sada, opravdali svoje učešće u ABA ligi i pokazali da su jako nezgodan protivnik. Takođe je izrazio zadovoljstvo zbog dobre igre svoje ekipe i činjenice da su Borac zaustavili u najjačem njihovom adutu, a to je visok intezitet igre u napadu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here