Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Zašto Dragane?

post-title


Povodom prvostepene presude Osnovnog suda u Čačku kojom je narodni poslanik Marko Parezanović osuđen na novčanu kaznu od 100 000 dinara zbog nanošenja duševnog bola Draganu Đilasu, Parezanović se oglasio na svom fejsbuk profilu. Podsetimo Parezanović je septembra 2018. godine optužio Đilasa da je pokušao da potkupi odbornika SNS-a kako bi u Čačku došlo do promene vlasti.

"Dragane, objasni građanima Čačka zašto si se video sa odbornikom SNS u Norveškoj kući septembra 2018. godine u jeku najava opozicije da će vlast u Čačku pasti? Zašto bi se jedan tajkun, multimilioner, viđao sa jednim penzionerom iz Čačka koga do tog dana nije poznavao? O čemu ste razgoavrali? O vremenskoj prognozi, globalnom zagrevanju? Zašto je čovek sa kojim si došao pisao neke brojeve na papiru i taj papir gurao pred odbornika?

Što se tiče prvostepene presude sa kojim se slade Đilas Dragan i mediji koje on finansira poput Ozonpress-a čiji je vlasnik trebao da bude svedok na ovom suđenju, u njoj ne piše da sam ja bilo šta slagao. U njoj piše da Đilas nije osuđen za davanje mita niti se protiv njega vodi krivični postupak, što ne znači da se to nije dogodilo. Istine radi, ja to nisam ni tvrdio, već sam izneo svoja saznanja. Na suđenju sam dokazao da se pomenuti sastanak dogodio, dok je Đilas Dragan rekao da se ne seća da li se video sa odbornikom SNS-a. Zaboravan neki čovek. Prvostepena presuda na koju sam se žalio guši političke slobode i kada bi bila primenjena na sve političke aktere Đilas i njegovi satrapi bi svaki dan bili osuđivani za laži koje iznose o Aleksandru Vučiću jer ništa od toga što protiv njega govore nije pravosnažno dokazano. Samo bi tada kukali kako im se guši sloboda govora. Moju slobodu govora nećete ugušiti i kao što vidite uvek ću bez ikakvog straha govoriti o kriminalnim radnjama tajkuna i prevaranta"- napisao je Parezanović.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar