Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Organizovan događaj ,,Dani karijere" u Čačku

post-title


Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku četvrtu godinu za redom organizuje manifestaciju "Dani karijere" uz podršku Naučno tehnološkog parka i Startap centra. Cilj je afirmisanje neformalnog obrazovanja i ukazivanje studentima na mogućnosti dodatne edukacije i rada na ličnom razvoju.

Tokom tri dana učesnici će imati priliku da stiču znanja iz oblasti Elektroenergetike, Menadžmenta i Informacionih tehnologija. Događaj je namenjen svima koji žele da rade na sebi i prošire znanja stečena na fakultetu.

,,Ovogodišnji događaj bazira se na biznis svetu i na tome kako studenti koji žele da se zaposle nakon završetka fakulteta da predstave sebe na tržištu rada. Karijera nije ono što se dešava nakon fakulteta, već sve ono što se dešava u toku procesa učenja," istakla je potpredsednica Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka, Milica Đoković.

Milica Đoković, potpredsednica Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka - Foto: Infopress

Preko 200 kandidata prijavilo se za edukaciju tokom ,,Dana karijere". Događaj je organizovan u saradnji sa Naučno tehnološkim parkom i Startap centrom, koji su pružili tehničku i organizacionu podršku.

,,Pored logistike u saradnji sa nekim kompanijama iz privrede, ili organizacijama iz Beograda omogućili smo ova predavanja. Biće, recimo, kolege iz Niša koje se bave gejming industrijom, a članovi su NTP-a u Nišu. Neka predavanja biće i uživo prenošena iz prostorija Startap centra," rekao je koordinator Startap centra NTP Čačak, Filip Ilić.

Filip Ilić- Foto: Infopress

Predavanja su zamišljena uz interakciju sa učesnicima, kako bi se ostvarila razmena mišljenja i podstakla praktična primena znanja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar