Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ČAČAK: Formiran novi UO Gradske biblioteke, evo ko su predsednik i članovi

post-title


Gradska biblioteka "Vladislav Petković Dis" juče je konstituisala Upravni odbor u novom sazivu. Na poslednjoj sednici skupštine grada za predsednicu Upravnog odbora izabrana je Marjana Petronijević, diplomirani ekonomista, dok su članovi iz reda osnivača još i Stanka Bogićević, profesor hemije u penziji i Jelena Mladenović, medicinska sestra vaspitač. Predstavnici zaposlenih su Dušica Brković, diplomirani bibliotekar i Jelena Duković takođe diplomirani bibliotekar.

Marjana Petronijević, predsednica UO Gradske biblioteke

Upravni odbor Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" stupio je na dužnost 26. oktobra 2020. godine, a prvi sastanak održan je juče, 09. novembra 2020.

Na sastanku je prisustvovao i direktor Ustanove Bogdan Trifunović koji je ukazao dobrodošlicu novom sazivu i predstavio dosadašnji, uspešan rad Ustanove, kao i buduće planove. Pored konstituisanja i upoznavanja novih članova sa pravima i obavezama, jednoglasno je usvojena Odluka o izmenama i dopunama Statuta Gradske biblioteke i Odluka o izmenama i dopunama Finansijskog plana Gradske biblioteke za 2020. godinu, nakon rebalansa budžeta.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar