Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mega Maxi stiže u Čačak -Tempo zatvoren mesec dana počevši od sutra

post-title


Kako bi kupci imali još bolje iskustvo kupovine, Tempo hipermarket na adresi Železnička kolonija bb biće privremeno zatvoren radi renoviranja, a na njegovom mestu naći će se najmoderniji Mega Maxi. Radovi će početi u utorak 17. novembra, dok će u svim novitetima koje donosi novo mesto porodične kupovine kupci moći da uživaju već od 17. decembra.

Nova destinacija za porodičnu kupovinu, Mega Maxi Čačak, kupcima će pružiti inovativan i širok asortiman u potpunosti prilagođen modernom kupcu, najpovoljnije Tempo cene i dobro poznatu komšijsku uslugu.

Pored svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva, kupce u novom hipermarketu očekuje i u jedinstven koncept zanatske pekare. Zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji hleba i peciva u radnji, potrošači će moći da uživaju u svežim pekarskim proizvodima pripremljenim na licu mesta, pred njihovim očima.

Dodatne destinacije za kupovinu u Mega Maxi hipermarketu su i sezonski proizvodi, bebi proizvodi, proizvodi za ličnu higijenu, zdravija hrana i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, kupcima će na raspolaganju će biti i „BENU“ apoteka.  



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar