Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



I Čačanin Darko Lazović, među reprezentativcima koji su pozitivni na korona virus

post-title


Novi problemi za nacionalnu selekciju Srbije. Posle kapitena Aleksandra Kolarova i nakon što je Verona objavila da je Darko Lazović pozitivan na koronavirus i neće moći večeras da pomogne ekipi, oglasio se i Fudbalski savez Srbije koji je rekao i da su Sergej Milinković Savić i Đorđe Nikolić takođe pozitivni na testiranju.

Lazovićev klub Verona ovo je potvrdila na društvenim mrežama. Takođe se navodi da zbog toga neće igrati protiv Rusije. Dok je FSS objavio da su van stroja i SMS i Đorđe Nikolić. Uz igrače pozitivan na koronu je i jedan fizioterapeut.

Kako nalažu pravila sva trojica su odmah po dobijanju pozitivnig testa izolovani od ostatka selekcije i pridržavaće se protokola dok ne dobiju negativan test. Tek tada će moći da se vrate u svoje klubove.

Naša selekcija izuzetno oslabljena ulazi u odlučujući duel protiv Rusije. „Orlovi" večeras imaju imperativ pobede ukoliko žele da izbore opstanak u grupu B Lige nacija.

Pored kapitena Kolarova, Lazovića, Milinković-Savića i Nikolića u timu neće biti Tadić i Lukić. Manje povrede imaju Kostić i Mitrović, a neće igrati ni Katai. Od ranije van stroja je zbog korone i Luka Milivojević. 

Ostaje da se vidi kako će selektor Tumbaković sastaviti ekupi i ko će večeras od 20.45 da izađe na megdan Rusima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar