Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: U toku uređenje parkinga iza "Maksija"

post-title


Parking u zoni Zelene, Robne i Mlečne pijace, kao i novog tržnog centra od velikog je značaja za sve koji dolaze u ovaj deo grada. Prostor se nalazi uz novoizgrađenu ulicu Vuka Karadžića i građanima će biti omogućeno bezbedno parkiranje.

-Na ovaj način biće obezbeđeno novih 45 parking mesta. Omogućeno je da se usluga plaća sms porukom, po najnižoj ceni od 20 dinara. Korisnici parkinga mogu kupiti dnevnu dok je stanarima zgrada omogućena kupovina mesečne karte po povlašćenoj ceni od 699 dinara –kaže Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju.

Prema rečima Božidara Vučetića, direktora JP za izgradnju, cilj je da se u delu grada uz rekonstruisanu ulicu Vuka Karadžića omogući bezbedno parkiranje i izbegnu problemi u saobraćaju.

Uređenje novog parkinga finansira JP za izgradnju u ukupnom iznosu od milion i po dinara.

Direktor JP za izgradnju osvrnuo se i na dosadašnji rad parking servisa koji je ocenio kao odličan.
-Zadovoljan sam radom Parking servisa, to je poseban profitni centar koji daje izuzetne rezultate. U početku je bilo teško, imali smo određene probleme, ali sada sve funkcioniše besprekorno –istakao je Vučetić.
Inače, u planu Parking servisa je 1200 parking mesta, koliko je predviđeno projektom ali se prema raspoloživim finansijskim sredstvima taj posao obavlja parcijalno.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar