Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Životna forma Filipa Mladenovića: Čačanin je lider Legije iz Varšave

post-title


Jesen velike forme Filipa Mladenovića. Igra levi bek naše reprezentacije, čini se, kao nikad pre. Rekao je MOZZART Sportu Aleksandar Vuković kako nema dilemu da će 29-godišnji Čačanin uspeti u Varšavi, a koliko znači ekipi Legije, koja je u međuvremenu promenila trenera, videlo se, između ostalog, u utakmici desetog kola Ekstraklase.

Gostovao je prvak Poljske nepredvidivoj Krakoviji, ekipi koja ga je uskratila za pehar Superkupa pre mesec dana i koja ga je letos eliminisala u polufinalu državnog kupa, a osvetu za te neuspehe servirao je upravo Srbin – 1:0.

Bio je ponajbolji igrač na terenu u utakmici kojom je Legija seriju pobeda produžila na tri, a niz bez poraza na šest mečeva. Jer, ima u timu Mladenovića, sposobnog da neumorno šparta levom stranom, ponavlja se, stiže i u napad, početkom drugog poluvremena pogodio je prečku tako što je maltene reprizirao lob udarac Sergeja Milinkovića Savića iz Osla, da bi u 51. minutu natrčao na dugački pas Josipa Juranovića, letos angažovanog iz splitskog Hajduka, i postigao treći gol u dresu varšavskog velikana. Ima i pet asistencija. Kao da je krilni napadač. Taman da ga administratori Legijnog tviter profila pohvale rečju koja opsije koliko im znači:

Lider“.

Opravdano. Na kraju krajeva, Mladenović je samo u klubu nastavio da radi isto što i u dresu reprezentacije Srbije. Pre deset dana namestio je Luki Joviću pogodak za izjednačenje protiv Škotske, minule srede dao prvi gol za državni tim, upisao i dve asistencije na meču sa Rusijom.

https://youtu.be/pRS8u75xFy0
Standings provided by SofaScore LiveScore


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar