Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac savladao Megu u prijateljskoj utakmici

post-title


U prijateljskom duelu Mege i Borca odigranom u subotu bolji je bio sastav iz grada na Moravi, koji je slavio rezultatom 82:86 (24:24; 17:23; 18:16; 23:23).

Kao što je dobro poznato, utakmice u ABA ligi trenutno su stornirane zbog reprezentativnih  obaveza. Pauzu od dve nedelje tabor Marka Marinovića je iskoristio da ponovo odmeri snagu i košarkaško umeće sa ekipom Vladimira Jovanovića. Za razliku od prethodnog duela, ovog puta je kao bolji izašao čačanski tim.

Važnost ovog trijumfa raste ukoliko se ima u vidu da je ostvaren bez povređenih Đokovića i Novakovića. Dakle, Borac je slavio u Beogradu sa svega 10 igrača.

Najbolji pojedinac u Borcu bio je Džons sa 24 poena. Sledio ga je Miletić sa 20, a dvocifreni je bio još Nerandžić, koji je postigao 10 koševa. Kod Mege istakao se Smit sa 20 poena.

Pobeda ostvarena u duelu sa Megom veoma će značiti Borcu pred nastavak ABA lige, koja sledi narednog vikenda. Tada će Čačani otići put Laktaša, gde će se sastati sa Igokeom. Taj meč je na programu u subotu 5. decembra, a počinje u 19 časova.

Mega: Mišković 8, Smit 20, Petrušev 15, Tepić 11, Kljajević 4, Momirov, Jovičić 2, Cerovina 4, Matković 13, Cazalon, Langović 5.

Borac: Tornton 3, Smit 9, Miletić 20, Gavrilović 7, Kočović 7, Nerandžić 10, Karapandžić, Džons 24, Todorović 6, Čarapić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar