Lučani – Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović hitno je hospitalizovan nakon što mu je utvrđeno obostrano zapaljenje pluća kao posledica korona virusa.

Zbog prebukiranih bolničkih kapaciteta u Čačku prihvatio je da legne u bolničku postelju u Pančevu gde je u toku njegovo lečenje.

„Sve je krenulo sa temperaturom, mislio sam da će proći ali treći dan sam ipak morao kod lekara gde je konstatovano da imam zapaljenje pluća iako u prvi mah nije izgledalo tako ozbiljno. Danas se dobro osećam, ali hoću da poručim mojim zemljacima da se čuvaju, jer je virus podmukao i opasan. Jako brinem zbog trenutne epidomiološke situacije i odavde iz bolničke postelje mogu da se pomolim bogu za sve ljude koji su se našli na udaru opasnog neprijatelja i poručim da sam uz njih”, kazao je za RINU Dolović.

Inače, predsednik opštine Lučani Milovoje Dolović se već treći dan nalazi u kovid bolnici u Pančevu.

1 KOMENTAR

  1. Imala je valjda bliža bolnica, to da mu zavarate trag da Bulijanci ne mogu da provere, pošto je svima jasna ova farsa oko virusa koji ne postoji. Odlični ste glumci al velika lova u igri zato tako i glumite. Nego vidite nekako da sprečite ovo trovanje iz vazduha i pogasite 5G antene pa vam narod neće umirati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here