Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Talentovani pioniri čačanske Slobode bili na probi u Partizanu

post-title


Sportsko – tehnička saradnja između FK Sloboda iz Čačka i jednog od večitih rivala uspešno teče. Šestorica mladih fudbalera iz pionirske selekcije čačanskog kluba (2006/07 godište) boravila su u Beogradu gde su bili na jednoj vrsti probe.

“Naši pioniri bili su smešteni na Teleoptiku gde su i trenirali. Dečaci 2007. godište boravili su pet dana, a stariji su se rasporedili na po dva dana tokom ove sedmice. Sa njima su radili treneri Đorđije Ćetković i Nikola Jovanić. Treneri su prezadovoljni, ali su sugerisali na koje elemente da se posebno obrati pažnja. Generalno smo zadovoljni sa selekcijom pionira koja nastupa u ‘Zapadno – Moravskoj’ ligi. To je jedna od najmlađih ekipa, zauzima četvrtu poziciju, jer je polovina dečaka iz mlađih pionira. Iza nas su klubovi sa renomeom Požega, Javor i Borac…”, kaže predsednik Slobode Dušan Vukosavljević.

Na proleće 2021. godine, u Partizan, na kontrolne provere odlaze još neki vaši fudbaleri.

“Najtalentovaniji dečaci rođeni 2012. godine takođe odlaze na probu. Na leto idu čak i dečaci godinu dana mlađi. Ovom prilikom upravo apelujem na dečake od sedam i osam godina i roditelje da dođu u Slobodu i uvere se u naš dobar rad po programu beogradskog Partizana”, apeluje Dušan Vukosavljević.

Sa pomenutim selekcijama rade treneri Nenad Vladić i Ivan Ćendić.

“Dečaci koji su bili na probi u Partizanu su talentovani i imaju potencijal da se ozbiljno bave fudbalom. Očekuje se da još više rade i napreduju. Još uvek treniramo na našem igralištu, uskoro će biti pauza, a nastavak tokom januara meseca za prolećni deo”, kaže trener Ivan Ćendić.

Kablarnet.rs / M. Đ.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar