Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kancelarija za mlade Čačka vas poziva da zajedno ulepšamo praznike deci sa KiM i Republike Srpske

post-title


Pored novogodišnje humanitarne akcije "Osmeh na dar" koja se sprovodi u saradnji sa studentskom humanitarnom organizacijom, a odnosi se na pravljenje paketića za decu iz socijalno-ugroženih porodica na teritoriji grada Čačka, takođe sprovodimo akciju "Zajedno za dečije osmehe".

Fondacija "Zajedno za mlade - prof. dr Danica Grujičić u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Čačka i zvaničnim glasilom SPC za decu "Svetosavsko zvonce" pokreću ovu humanitarnu akciju kako bi se prikupio materijal za pravljenje paketića za decu iz najsiromašnijih porodica na teritoriji Srbije, ali sa posebnim akcentom na mališane sa Kosova i Metohije kao i Republike Srpske.

Pored toga, akcija ove godine ima za cilj i da se pošalje 100.000 SMS poruka na broj fondacije 4334, a sva prijupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama na Kosovu
i Metohiji i Republici Srpskoj,a koje imaju više dece.

Sva sredstva koja se budu prikupila do 1. februara putem SMS broja, ali i donacije koje budu prispele na račun Fondacije: 265-1610310004716-35 biće iskorišćene u cilju ostvarenja ove akcije.

Posebna pažnja posvećuje se deci na Kosovu i Metohiji. Oni su diskretni heroji našeg vremena i ovom akcijom želimo da im pokažemo da cenimo njihovu žrtvu i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da im omogućimo koliko je to moguće normalno odrastanje i ostvarenje njihovih želja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar