Snježani Zoranović (40) pre skoro mesec dana izgubio se svaki trag. Ona je nestala 7. novembra u Čačku i od tada njena porodica i policija tragaju za njom. Njeni najbliži apeluju na sve građane Srbije da obrate pažnju na fotografije Snježanine garderobe koje je nosila dana kada je nestala.

Snježanina porodica redovno na društvenim mrežama objavljuje apele i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate njima ili policiji.

Objavljen je i detaljan opis šta je Snježana imala na sebi tog dana, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana.

Objavljen je i detaljan opis šta je Snježana imala na sebi tog dana, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana.Podsećaju da je Snježana taj dan nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočare za sunce, manji ranac, tamne patike sa roze đonom kao na fotografijama.

Njen suprug je za Telegraf.rs naveo da novih informacija nema, te da policija radi na slučaju. Kako je dodao, porodica ne gubi nadu iako će sutra biti tačno mesec dana od Snježaninog nestanka.

Foto; Privatna arhiva

Inače, Snježana je majka sedmomesečne bebe, i kobnog dana je, prema priči njene porodice, rekla da ide da prošeta. Izašla je iz kuće i više se nije vratila.Snježana je poslednji put viđena na dan nestanka između 10.30 i 11.00 časova prepodne. Visoka je 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je oko 60 kilograma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here