Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"Kako je moguće da majka nestane, da ne postoji nikakav trag?" Snježanina priča je samo jedna u nizu nestalih osoba

post-title


Majka sedmomesečne bebe, Snježana Zoranović (40) je nestala 7. novembra u Čačku. Posle mesec dana o njoj se ništa ne zna dok porodica strahuje da li je bezbedna, muž na sve načine pokušava da je nađe. Uputio je i molbu svima koji imaju video nadzor da pregledaju snimke sa nadom da će je neko videti. Međutim, još se niko nije javio...

- Pitanje je koliko dugo ljudi "čuvaju" snimke, a Snježana je nestala pre mesec dana. Ja se samo pitam kako je moguće da majka nestane i da ne postoji nikakav trag o njoj posle mesec dana? - izjavio je za Telegraf.rs Snježanin muž.

On je napomenuo da je policija pregledala snimke sa video nadzora u Čačku. Kako kaže, na njima se videla osoba koja je slična Snježani, a koja je bila u parku kod Železničke stanice dana kad je njegova žena nestala.

Snježana je na dan nestanka nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočare za sunce, manji ranac, tamne skechers patike sa roze đonom. Visoka 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je oko 60 kilograma.

Mole se svi, koji vide majku sedmomesečne bebe, preko video nadzora ili uživo, ili znaju nešto o njoj da se jave na broj telefona 065/6759 - 339.

Nestali u Srbiji 

U Srbiji brojne majke, očevi, deca, sestre... svakodnevno žive sa tugom, koja je toliko jaka da u nekim momentima ne mogu da dišu, jer im je nestala voljena osoba.

Bol slama srce a nada da će se sin, ćerka, majka, brat ipak pojaviti na vratima, daje im snagu da nastave da žive... Dali bi sve na svetu da znaju da su živi, bezbedno i da su dobro.

Žive za trenutak kad će ponovo ugledati oči, osmeh i lice voljene osobe... Kad će ih ponovo zagrliti i biti zajedno....

Nažalost, mnogi sa tom nadom žive godinama.

Biljana Đorić 

Majka Vesna Đorić već pet godina ne može da poljubi, dodirne, da porazgovara sa svojom ćerkom Biljanom. Sa samo 19 godina Biljana iz Mataruške Banje je nestala u Kraljevu.

Na trafici je, 2. decembra 2015. godine ostavila svoj mobilni telefon i pasoš sa rečima da će neko doći po njih.

Od tad joj se gubi svaki trag i njena majka, Vesna, živi sa bolom za koji ne postoje reči... Ništa ne može da opiše osećaj koji majka nosi u srcu znajući da ne može da vidi svoje dete.Biljana Đorić

Biljana Đorić Foto: Privatna arhiva

Poslednja informacija koju je dobila jeste da je Biljana viđena u Grčkoj. To je bilo pre dve godine... Duge... Preduge...

- Dobili smo informaciju da radi u nekom butiku. Mi smo to prijavili policiji, policija je proverila, a posle smo suprug i ja išli u Grčku. Ispostavilo se da je devojka iz Mataruške Banje, da liči na moju Bilju, čak i ja lično znam tu devojku.

Čovek je iz najbolje namere to prijavio. Bilo je i raznih prevaranata, da je viđena u Bosni, pa u Valjevu. Sve te informacije smo proveravali. Čak su nam javili i da je u Zaječaru. Kum je našao tog momka, privodio ga u policijsku stanicu. Ispostavilo se da je samo hteo da uzme pare - ispričala je Vesna ranije za Telegraf.rs.

Za Biljanom je raspisana žuta interpolova poternica. Ponuđena je i novčana nagrada za informaciju, koja bi trebalo da se obnovi. Ali, ništa...

Barbara Vitez 

Sa samo 15 godina Barbara Vitez je poslednji put viđena na senćanskom mostu preko Tise. Njen nestanak je i dalje velika misterija, a njeni roditelji, otac Endre i majka Melinda veruju da je ona živa i da će je ponovo zagrliti.

Od 25. novembra 2016. godine nadaju se da će njihovu kuću ispuniti smeh njihove ćerke. I od tad u srcu nose neizrecivu tugu jer nje nema...

- Šta da vam kažem, vezane su nam ruke i više niko ništa ne preduzima u vezi sa Barbarinim nestankom. Prošle su pune četiri godine, a našeg deteta i dalje nema. Sanjamo da ćemo kad-tad saznati istinu o njoj, i živimo za taj dan. I supruga Melinda i ja smo narušenog zdravlja. Zbog tri nervna sloma koja sam imao, poslat sam u invalidsku penziju - ispričao je ranije Barbarin otac Endre.Barbara Vitez

Barbara Vitez / Foto: nestalisrbija.rs

I Barbarino ime se nalazi na žutoj poternici, odnosno, na listi nestalih osoba za kojima se traga.

Barbara, tada učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole, pod još nerazjašnjenim okolnostima nestala je 25. novembra po povratku sa drugaricine rođendanske proslave. Po zvaničnoj verziji, devojčica se okliznula i pala sa mosta u reku, što su prijavila njena dva drugara, koji su te večeri bili sa njom.

Potraga za Barbarinim telom odmah je započeta, ali i pored detaljne pretrage korita Tise, obala i priobalja, nije pronađen ni delić odeće, što kod roditelja stvara sumnju da je Barbara uopšte pala sa mosta u reku.

Jovo Kecman 

Beogradski trener Jovo Kecman (51) nestao je pre dva meseca u Malom Mokrom Lugu. Od tad mu se gubi svaki trag. Zbog njegovog nestanka, kako je za Telegraf.rs ranije ispričala njegova poznanica, preminula mu je baka Ružica (103).Jovo Kecman, nestao

Jovo Kecman Foto: Privatna arhiva

Baka Ruža je umrla od tuge za njim. Razbolela se i više nije htela ni da jede jer nije mogla da podnese što ne zna šta se dešava sa Jovom. Praktično je umrla na mojim rukama. Sahrana je bila u sredu - kazala je ranije za Telegraf.rs poznanica nestalog beogradskog trenera Jove Kecmana.

Jovo je poslednji put viđen u Glavnoj ulici u Malom Mokrom Lugu 24. septembra gde je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu "ostavi" jer treba da se vidi sa drugom i rekao mu je da će kući da se vrati taksijem.

Njegov otac Mile je nestanak prijavio nedelju i po dana kasnije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar