Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Birčević u Borcu?

post-title


Posle osam kola košarkaši Borca imaju skor 1:7. Jedini trijumf izabranici Marka Marinovića ostvarili su na ABA ligaškoj premijeri u dvorani „Ranko Žeravica“, protiv Partizana. Poslednji neuspeh doživeli su u Laktašima protiv Igokee (73:71).

Očigledno da se Čačani ne predaju jer je na poslednjem treningu sa igračima Borca trenirao i - Stefan Birčević. Reč je o iskusnom košarkašu koji je tokom karijere igrao za Radnički, Partizan, Istanbul, Banvit, Telekom Bon...Pored trofeja u Partizanu ima medalje sa najvećih takmičenja sa EP, SP i Olimpijskih igara. Videćemo da li samo trenira ili će se i priključiti ekipi koju predovdi Marinović.

Po rasporedu Borac u ponedeljak dočekuje Primorsku koja se verovatno gasi pa će, ukoliko Birčević parafira za Borac, debitovati u Zadru.

Birčević je prošle sezone nastupao za Partizan, ali je napustio tim letos iako se očekivalo da će ostati. Od tada je bez kluba, a pominjalo se da je bio blizu prelaska u Igokeu. Možda će ipak ostati u ABA ligi, samo u dresu Borca.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar