U okviru akcije uređenja školskog dvorišta u Prislonici društvo „Sove na oprezu“ je organizovalo volonterski kamp sređivanja terena i postavljanja mobilijara za decu.

Аkcija је podržana od strane Mladih istraživača Srbije, kroz projekat Mladi su zakon 2020. koji finansira Ministarstvo omladine i sportа Republike Srbije. Projekat sprovodi MIS zajedno sa još četiri partnerske organizacije: Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih karlovaca, TIM42 iz Leskovca, Empower iz Požege i CeGraD-om iz Obrenovca. Kancelarija za mlade Čačak je organizovala svoje volontere i oni su pružili veliki doprinos da školsko dvorište i saborište oplemene novim sadržajima.

Posebno ističemo činjenicu da su mladi, osim velike energije i zalaganja, pokazali visok stepen društvene svesti i apsolutno se pridržavali svih epidemijskih mera u borbi protiv virusa SARS – CoV – 2 (što se može videti i na priloženim fotografijama). Što se Sova na oprezu i Prislonice tiče idemo dalje – na proleće će biti postavljeni novi mobilijari. – napisao je na svom fejsbuk nalogu Zoran Rajičić, predsednik udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here