Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Predsednik opštine Lučani iz bolnice pušten na kućno lečenje: Poručio sugrađanima da budu odgovorni jer korona virus ne bira i nema pošteđenih

post-title


Lučani - Nakon desetodnevne hospitalizacije usled obostrane upale pluća uzrokovane korona virusom,  predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović (34)  napustio je bolnicu u Pančevu i nalazi se na kućnom lečenju.

" Upala pluća je prošla, a i analize pokazuju da mi se zdravstveno stanje popravlja. Sledi dvadeset dana kućnog lečenja i iskreno se nadam da sam prebrodio najteži period i da sada sledi oporavak od sigurno dvadeset dana", kaže za RINU Milivoje Dolović, predsednik opštine Lučani.

On ostiče da je na svojoj koži ostetio da je virus podmukao i opasana u zato apelovao na građane da budu oprezni prema sebi i drugima.

„Poručujem mojim zemljacima da se čuvaju i da budu odgovorni prema sebi i drugima kako bi što pre zajedničkim snagama prebrodili ovu tešku situaciju i poštedeli lekare i kompletno medicinsko osoblje koji se devet meseci bore za živote građana Srbije", dodao je Dolović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar