Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stanisavljević poručio čelnicima grada da želi jači Borac

post-title


Plusevi u kompletnoj jesenjoj priči Čačana brojniji su od minusa, piše Sportski Žurnal.

Među ovdašnjim pristalicama prvoligaša, iako iz svima dobro poznatih razloga daleko od očiju i tribina, vlada konsezus – Borac 1926 ostvario je uspeh na polovini puta, nadmašio očekivanja čak i večitih optimista.

– Predstoje nam važni razgovori sa predstavnicima lokalne samouprave. Nismo prvenstvo počeli sa superligaškim ambicijama, dugoročna strategija i stvaralački rad uvek su bili u prvom planu. Prelazak na mnogo viši nivo zahteva nebrojeno detalja koje treba korigovati. Verujem da ćemo pronaći prava rešenja, predstoji nam mnogo posla kako bismo u vedrijem raspoloženju počeli pripreme i pokušali da „skratimo“ vreme do povratka na elitnu scenu – kaže sportski direktor Vladimir Stanisavljević.

Posle utakmice poslednjeg jesenjeg kola, sa Trajalom iz Kruševca, ostavio je upražnjeno mesto na klupi prvoligaša sa Morave.

Stanisavljević se, ipak, ne plaši ogromnih obaveza i napornog rada, veruje u podršku i razumevanje koji mogu opredeliti budućnost kluba.

– Finansijski stabilan klub najvažniji je preduslov za ostvarenje ciljeva. Jedino tako možemo Čačanima obećati pronalazak kvalitetnih rešenja kad su u pitanju pojačanja, a potrebna su nam u zimskoj pauzi, adekvatne pripreme i  rezultatski značajno uspešniji nastavak prvenstva. Prosečnost nikad nije bila odlika Borca. Rešenja da izbegnemo takvu situaciju sigurno postoje i verujem da ćemo ih pronaći što pre kako bismo ispunili sve preduslove za ostvarenje ambicioznih ciljeva. Promena će biti na svim nivoima – rekao je Stanisavljević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar