Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Građani Čačka sa KZM i studentskim parlamentom FTN-a prikupili 15.300 dinara u humanitarne svrhe

post-title


Kancelarija za mlade i Studentski parlament FTN-a danas su u periodu od 10 - 17h organizovali humanitarnu akciju koja je podrazumevala prodaju bookmarkera, ali i fotografisanje sa Deda Mrazom u novogodišnjem ambijentu koji su mladi sami osmislili i napravili.

Akcija je uspešno realizovana i prikupljeno je još 15.300 dinara. Sav novac biće upotrebljen za kupovinu slatkiša, grickalica, školskog pribora i igračaka kako bi se od toga napravilo što više paketića za decu iz Čačka i sa Kosmeta čiji roditelji nisu u finansijskoj mogućnosti da im to priušte.

Iz Kancelarije za mlade izražavaju veliku zahvalnost i čačanskoj firmi Chips way koja je u svrhu ove akcije donirala 20 kutija proizvoda iz svog asortimana! Pored toga, zahvaljuju se i svim školama i ustanovama koje su učestvovale u ovoj humanoj misiji. Paketiće će dobiti i đaci onih škola koje su kao i svake godine do sada dale veliki doprinos.

Današnjoj akciji priključio se i momak koji vozi rikšu, a trenutno je u ulozi Deda Mraza i svakodnevno ulepšava dane dečici, a danas je odlučio da svoju ulogu iskoristi i u humanitarne svrhe i doprinese ovoj akciji čiji su organizatori mladi iz Kancelarije za mlade i studentski parlament fakulteta Tehničkih nauka u Čačku.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar