Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SC Mladost: "Za sve generacije, za svakoga po nešto" (VIDEO)

post-title


U godini koja je za sve bila puna izazova i teških momenata Sportski centar Mladost je realizovao projekte koji će ostati zapisani u istoriji ove ustanove za sport i fizčku kulturu.

Posle nekoliko decenija rekonstruisan je atletksi stadion, izgrađena poptuno nova gradska plaža, rekonstruisan gradski bedem, izgrađeno nekoliko dečijih igrališta širom grada. Lice Čačka, i to onog njegovog najvrednijeg dela uz samu reku, je u poptunosti izmenjeno i sada služi na ponos svim Čačanima.

Pored ovih realizovanihj projekata, SC "Mladost" je aktivno učestvovao u borvi protiv korona virusa, još od aprila je Plava hala u Atenici preuređena u privremenu kovid bolnicu. Radnici SC Mladost su pored svih radnih obaveza uzeli učešće u iscrpljujućoj borbi protiv pošasti koja je zadesila čitav svet, ulazeći direktno u one tzv. crvene zone kovid odeljenja, zajedno sa medicinskim osobljem i pripadnicima Civilne zaštite Čačka, postavljajući boce sa kiseonikom kod pacijenata kojima je to bilo neophodno.

Sve to u ovoj godini je SC Mladost kadnidovalo za jednog od dobitnika Decembarske nagrade Čačka, koja će im biti uručena sutra 18. decembra na Dan Grada.

Sve te uspehe, podvige i realizaciju projekata koji su izmenili sliku o Čačku ovekovečili su video spotom kojim predstavlaju sve svoje terene i čitav prostor kao jedinstveu celinu namenjenu svim generacijama, gde svako može naći svoj kutak i uživati u sportu, rekreaciji i aktivnom odmoru.

Uživajte!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar