Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Žene Gornjeg Milanovca već danima u strahu: Visok, mršav muškarac napada usred bela dana na pešačkoj stazi pored reke Despotovice

post-title


Gornji Milanovac – Žene opštine Gornji Milanovac poslednjih sedam dana žive u strahu,  jer  je već nekoliko puta usred  dana zabeležen napad od strane visokog, mršavog muškarca sa kapuljačom na glavi koji nosi teget zaštitnu masku.

Marina Ostojić  bila je očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu reke Despotovice.

„Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam napred i ugledala ženu modrih  usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć“, izjavila je Marina za RINU.

Nakon što se ova informacija pojavila na fejsbuk grupi „Milanovčanke“, javilo se i još nekoliko žena koje su imale slično iskustvo, tako da se pretpostavlja da ovo nije jedinstven primer. Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima.

Deonica ne kojoj su izvršeni napadi je jako frekfentna, jer  vodi do obližnjih fabrika  u kojima radi na stotine žena.

„Svi smo u strahu, jer on napada po dan



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar