Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, danas je posetio i domaćinstvo porodice Todorović, kao i njihovu porodičnu firmu koja se bavi proizvodnjom mašina za drvnu industriju.

“U domaćinskoj Vapi, posetili smo topli dom porodice Majstorović. Tri generacije žive pod istim krovom, a veliko zadovoljstvo je bilo razgovarati sa bakom Milankom. Održavaju veliko domaćinstvo i bave se proizvodnjom mašina za drvnu industriju. Firma 95% svojih proizvoda plasira na inostrana tržišta. Zbog ovakvih primera, nastavićemo da ulažemo u infrastrukturu u našim selima, jer smo u obavezi da svim građanima Čačka obezbedimo dobre uslove za život i rad.” – stoji u objavi gradonačelnika Todorovića na zvaničnoj facebook stranici.

13 KOMENTARA

  1. Kakva idila…a zaboravili da kazu da je ova divna baka Milanka rob u toj kuci,da je ovaj divni gospodin Majstorovic pre dve godine prebio svoju suprugu sa kojom je ziveo 33 godine i ima sa njom troje dece i isterao je iz kuce zbog te divne mlade mame sa kojom se slika,a ona je njegova sekretarica sa kojom je dobio to deteZbog toga je bio u zatvoru,a sada tu zenu maltretira gde god da je nadje,a sada ce verovatno da koristi poznanstvo sa gradonacelnikom kako bi uspeo da izbegne sudski postupak koji vodi sa bivsom zenom.Inace laze da su to gradile tri generacije,sve je oteo svom ocu koji na kraju nije imao ni penziju,a baka Milanka je spavala u plasteniku dok se nije odrekla svog dela u korist tog finog gospodina Majstorovica.A da odgovarao je i za utaju poreza pa i sada se sa tim bavi.Eto toliko.

  2. Strasno….Pa taj Djordje Majstorovic je reinkarnacija djavola.Maltretirao pokojnog oca,baka Milanka spavala u plasteniku dok se nije odrekla imanja i dela kuce u njegovu korist.Prebio zenu sa kojom je bio u braku 33godine i ima 3 dece i bez iceg je izbacio iz kuce,pa ozenio tu kretenku koja mu je sekretarica i sa njom dobio dete,a ima cetvoro unucadi.Bio u zatvoru zbog prebijanja zene,odgovarao za utaju poreza prevario i Svetog Petra,a sada se slika sa gradonacelnikom i glumi idilu.Pa tu ruku koju je zavio polomio je tako sto je udarao u sto dok nije pukla da bi izbegao sudjenje sa bivsom zenom.Zao mi je Gradonacelnika jer zaista ne zna sa kim je sedeo za stolom.Verovatno ce sada koristiti ovu sliku da dosadjuje coveku za svoje privatne planove.A da,odgovarao je i za utaju poreza i sada se bavi sa tim.

  3. I zamolio bih da ovo i prosledite gradonacelniku…jer i danas za njega svasta prica,a sad mu glumi dobrotu…verovatno smislja kako za nesto moze da ga iskoristi…

  4. Devedesetih godina ovaj Majstorovic je radio u Fabrici reznog alata,a ujedno poceo samostalno da se bavi obradom metala.Svojevremeno se hvalio da je iz fabrike izneo alata u vrednosti preko 100.000 maraka,a sad glumi postenje.Radnike izrabljuje i platu im daje u 5 rata.Sramota.

  5. Taj divni gospodin je zapalio bivsem tastu kucu,traktor,auto.Od tog stresa jadni covek je umro.Toliko o tom divnom coveku, koji se odrekao cerke,zenu prebijao,zavrsila u bolnici i puno toga jos………

  6. “Није јунак који може да учини зло, него који може да га отрпи.
    Ко опрости, већи је од онога који се наљути. Ко претрпи до краја, биће спашен. Само онда кад се будеш навикао да трпиш и опрашташ људима, само онда ћеш моћи да се молиш Богу да Он теби опрости.”

    Свети Владика Николај Велимировић

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here