Čačak – Dvadesetpetogodišnji mladić koji je sinoć teško povređen u masovnoj tuči u Čačku, prebačen je u bolnicu u Kragujevcu i lekari se i dalje bore za njegov život, saznaje agencija RINA.


Prema nezvaničnim informacijama do sukoba koji se dogodio sinoć između dve grupe Roma došlo je zbog nesporazuma koji je izbio oko mesta na kom su i jedni i drugi želeli da prodaju petrade u narednom periodu.


“Pretnje trpimo već duže vreme, a sinoć kad je suprug krenuo sa svoja dva brata do prodavnice oni su ih napali. Mog muža su najverovatnije udarili ciglom i on je sad na aparatima, strah nas je za njegov život”, rekla je za RINU Marija, suprupa povrđenog mladića.


Prema njenim rečima ona i suprug su i ranije prijavljivali policiji tu grupu mladića, zbog pretnji i nasilničkog ponašanja.

1 KOMENTAR

  1. Prvo provedi te konjino ko je i odakle i zasto koje petard oni sto su se poubijali kao prvo nisu cigani vec siptari i to su oni sto skupljaju po kantama sa petardama nemaju mi kakve veze i oni nisu cacani vec izbeglice tako da ne mesajte cacane

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here