Pre nego što su se proslavile, mnoge pevačice prvo su se oprobale u svom osnovnom zanimanju. Neke su radile kao medicinske sestre poput Indire Radić, neke u štampariji kao Milica Pavlović, a pobednica šoua “Nikad nije kasno,” pevačica Zorica Erić u 42. godini vratila se poslu za koji se i školovala. 

Nakon borbe sa porocim i pobede u takmičenju veterana, pevačica je uspela da se vrati sa životne stranputice. Danas priznaje da je prinudna situacija u kojoj su se našli muzičari, bila okidač da počne da radi kao medicinska sestra. 

zorica eric.jpg

-Teško da ću skorije pevati. Počela sam da radim u svojoj struci pre nekoliko dana i sad pevam na Internom odeljenju čačanske bolnice – kroz osmeh nam se pohvalila Zorica na početku razgovora. 

Na pitanje kako je došlo do toga da se vrati medicini, odgovara – Prijavljivala sam se kao volonter u prvom i drugom talasu pandemije. Nakon nekog vremena, pozvali su me iz bolnice i pitali da li hoću da radim. Normalno da hoću, oberučke sam prihvatila.

Kaže da više nije mogla beskorisno da provodi vreme, a kako nastupa nema rešila je da pomogne onima kojima je pomoć preko potrebna. 

zorica.jpg

– Realno, ko zna do kada će sve ovo oko korone trajati. Ne mogu više da sedim kući, nisam navikla da ne radim – ističe Zorica i nastavlja:

– Ovo je moj poziv, osnovno zanimanje. Definitivno je pevanje lepše i veselije, ali u ovoj situaciji treba pomoći i kolegama i bolesnim ljudima.

Priznaje da je posao u bolnici ispunjava, iako radi u smenama i do 12 sati. 

– Naporno je, ali super sam se snašla. Odmah sam krenula sa smenama jer je mnogo osoblja pozitivno!

Iako je do nedavno i sama vodila bitku za zdravlje, nakon borbe sa alkoholizmom i narkoticima, zatim pobede u takmičenju i promenom svesti, danas ponosno ističe – Mogu ja sve!

zorica eric mrcajevci.jpg

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here